rader
De Coach
Werkwijze
Kosteloze en vrijblijvende kennismaking
Een basisvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject is onderling vertrouwen. Je moet het gevoel hebben dat je goed je verhaal kunt vertellen waarbij er ruimte is voor elke emotie.
Daarom verkennen we eerst in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek jouw hulpvraag en kijken we of er voldoende vertrouwen is om van start te gaan. Na het gesprek kun je voor jezelf bepalen of je met het traject van start wilt gaan. 
 
Geen wachtlijst, direct aan de slag 
Ik streef ernaar dat je direct aan de slag kunt met jouw coachvraag. In de praktijk wil dat zeggen dat je meestal in dezelfde week als dat je contact opneemt nog terecht kunt voor een afspraak.
 
Praktisch en doelgericht
Mijn werkwijze kenmerkt zich door een praktische en doelgerichte aanpak. De eerste stap in een coachingstraject is het opstellen van je persoonlijke doelen. De doelen zorgen ervoor dat het voor jezelf glashelder wordt wat je aan het einde van het traject veranderd wil zien. Ze vormen de leidraad binnen het traject en komen tijdens elke sessie opnieuw ter sprake. In de afzonderlijke sessies breng je zelf door middel van praktijkvoorbeelden in waar je tegenaan loopt. Gedurende het traject ontvang je handvatten hoe je in het dagelijks leven op een andere manier met bepaalde zaken kunt omgaan: heel praktisch dus.
Regelmatig evalueren we - vaak aan de hand van je doelen - of je nog op de goede weg zit.
 
Kortdurende trajecten en snel resultaat
Coaching is zeer effectief. De praktische en doelgerichte aanpak zorgen ervoor dat er normaal gesproken binnen een paar sessies al goede resultaten worden geboekt.
 
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
5 tips voor een stressvrije vakantie
09-03-2021
De zomervakantie is hét moment om tot rust te komen. Soms zorgt een vakantie echter voor meer stress dan je zou willen. Hieronder vindt je vijf tips die allemaal heel logisch klinken, maar die we toch nog wel eens vergeten. Ze zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van de welverdiende en hard benodigde rust……...
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2020
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling