rader
Coaching
Wat is coaching?
Coaching is een vorm van begeleiding bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Het is praktisch en oplossingsgericht van aard.
Coaching kan in een groot aantal verschillende situaties wenselijk zijn. Bijvoorbeeld bij het realiseren van nieuwe persoonlijke doelen en resultaten of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kwaliteiten. In andere situaties kan er sprake van zijn dat je ergens in vastloopt, bijvoorbeeld in werk, relaties, of het maken van belangrijke keuzes.
Bij coaching gaan we ervan uit dat de oplossing in jezelf zit. Een goede coach kan je helpen deze oplossing te vinden.
 
 
Rader Coaching BredaCoaching Breda
 
 
 
 
 
 
 
 
 Gespreksruimte Breda                                                  
 
 
Coaching voor werknemers
 
Coaching ter ondersteuning van medewerkers is een van de belangrijke tools binnen organisaties en niet meer weg te denken uit de arbeidsmarkt.
 
Heeft u interesse in coaching voor uw werknemers? Lees hier meer of neem contact met mij op. Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw hulpvraag en wat coaching voor uw bedrijf en uw werknemers kan betekenen.
 
 
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2017
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
Vijf vragen over loopbaancoaching
29-02-2016
Er zijn nogal wat definities van loopbaancoaching in omloop. Maar in de kern komen ze op hetzelfde neer: een loopbaancoach is iemand die jou op professionele manier ondersteunt in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan.........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling