rader
De Coach
Over mij
Mijn naam is Veronique Willemse. Ik heb ruim 14 jaar ervaring als coach, begeleider en therapeut. Naast mijn werk heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gespreksvoering, coaching en psychologie. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en de Open Universiteit. Daarnaast zorg ik er door middel van samenwerkingsverbanden, studie en onderzoek voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. 
 
Personal coach
Als coach help ik je bij vraagstukken die je bezighouden, om jezelf te ontwikkelen of bied ik je de gelegenheid om ergens op een vertrouwde manier je verhaal te kunnen doen. Je krijgt inzicht in je eigen patronen. Je leert hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en leert bewuster keuzes maken. Je maakt je daarbij nieuwe vaardigheden eigen en oefent met nieuw gedrag. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en soms een oefening te doen help ik om tot je eigen doelen te komen en een manier te vinden waarop je deze wilt verwezenlijken. Lees hier meer over mijn werkwijze.
 
 
Als je na het lezen van deze website nog vragen hebt of je wilt verder ontdekken of coaching iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op, zodat we bij jouw persoonlijke situatie stil kunnen staan.
 
 
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2017
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
Vijf vragen over loopbaancoaching
29-02-2016
Er zijn nogal wat definities van loopbaancoaching in omloop. Maar in de kern komen ze op hetzelfde neer: een loopbaancoach is iemand die jou op professionele manier ondersteunt in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan.........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling