rader
Referenties
Wij werken voor onder anderen: 
 
                    
 
Elise Riphagen, Accountmanager:
"Van mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om door middel van coaching met mijn professionele persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Veronique is een betrokken coach die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt. Omdat Veronique sterk is in het vertalen van de doelen op papier naar de praktijk ervaarde ik ook nog eens snel resultaat binnen werk-situaties." 
 
Marie-Louise van Diemen, Medisch secretaresse:
"Veronique heeft mij na het overlijden van mijn echtgenoot goed geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen. Een paar gesprekken waren genoeg. Veronique geeft goede tips en adviezen en zegt dingen die je echt aan het denken zetten."
 
Jan de Vos, ZZP-er in administratieve sector:
"Ik kwam bij Veronique terecht in een periode, waarin ik met niemand over mijn problemen kon praten. Het was voor mij erg bevrijdend om alles er zonder veroordeling uit te kunnen gooien. Luisteren is een vak en dat beheerst Veronique uitstekend, ze is een invoelend en tegelijkertijd praktisch ingesteld persoon. Hoewel ik mezelf nooit een type vond om professioneel gecoached te worden, heb ik dit traject als erg functioneel ervaren. "
 
Pim van der Werf, Legal officer:
"Ik worstelde al tijden met mijn geaardheid. Via een vriend kwam ik bij Rader terecht. Ik had verwacht dat ik bij een coach moeilijke gesprekken moest voeren, maar het ging als vanzelf. Ik kreeg als snel door wat mij belemmerde om uit de kast te komen. Alleen dat inzicht zorgde bij mij al voor meer ontspanning. Ik heb mijn coming-out nog tijdens het coachingstraject gehad en sta tegenwoordig een stuk relaxter en vol zelfvertrouwen in het leven."
 
Ayse Demir,  Marketeer:
"Veronique geeft veel steun en begrip. Dankzij haar geduldige uitleg heb ik veel inzichten opgedaan en het vertrouwen in mezelf terug gevonden. Het prettige aan Veronique is, dat ze je met heel weinig woorden begrijpt, precies de vinger op de zere plek legt. Haar praktische tips werken echt en kun je blijven toepassen in je dagelijks leven."
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
5 tips voor een stressvrije vakantie
09-03-2021
De zomervakantie is hét moment om tot rust te komen. Soms zorgt een vakantie echter voor meer stress dan je zou willen. Hieronder vindt je vijf tips die allemaal heel logisch klinken, maar die we toch nog wel eens vergeten. Ze zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van de welverdiende en hard benodigde rust……...
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2020
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling